lasarga mediamborganica

El País Valencià aconsegueix tindre més persones immunitzades contra la Covid que contagiades

En total 394.281 persones han completat el procés d'immunització, amb les dos dosis, i des de l'inici de la pandèmia s'han contagiat 389.706 persones

El País Valencià ja compta amb un 35’59% de la població a vacunar amb una dosi (1.125.147 persones), i el 9’24% ja ha completat el procés d’immunització, és a dir, 394.281 persones, la qual cosa significa que a hores d’ara, hi ha més persones immunitzades que les que s’han contagiat, que fins al moment han sigut 389.706 habitants, des de que es va declarar la pandèmia.

En aquests moments la Comunitat Valenciana compta amb quatre vacunes: dos d’ARNm que són les de les farmacèutiques Pfizer i Moderna, i la vacuna de vectors Vaxzevria d’AstraZeneca i la de Janssen.

Aquelles persones que ja tenen una dosi, ja compten amb una protecció enfront del virus del 70%. I s’ha de destacar que el grau màxim de protecció no s’aconsegueix immediatament després de l’última punxada. En el cas de Pfizer la protecció al 100% s’aconsegueix 7 dies després de la segona dosi, amb la de Moderna i la de Janssen 14 dies després, i la immunització total amb AstraZeneca s’aconsegueix 28 dies després de la segona dosis.

Font: Redacció./

ajudesparentalcoi

 

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *