foradia mediambient

Ajuntament i Policia treballen en coordinació per la seguretat i evitar vandalismes als contenidors

Els regidors de Transició Ecològica i Seguretat s'han reunit amb la Policia Local i Nacional per a fixar diferents eixos d'acció

La Policia Local i Nacional s’ha reunit amb Raül Llopis, regidor de Seguretat i Jordi Silvestre, regidor de Transició Ecològica, per a parlar sobre el tema de la crema de contenidors a Alcoi.

En aquesta reunió s’han fixat tres eixos d’acció: conscienciació ciutadana, coordinació entre els cossos de seguretat i reubicació o reordenació d’algunes illes de contenidors.

Per a l’Ajuntament és primordial que la ciutadania avise a la Policia davant qualsevol actitud que consideren sospitosa quant als contenidors. A més, s’analitzaran diferents casos per a poder donar amb les persones que puguen ocasionar danys.

Pel que fa a la reubicació o reordenació d’algunes illes de contenidors, s’intentarà que estiguen prop de càmeres de seguretat, per a poder donar amb els culpables dels incendis, i es garantirà la seguretat d’aquells que estan prop d’habitatges. També s’augmentarà la vigilància policial.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha argumentat que: “És fonamental treballar de manera coordinada, per això ens hem reunit per a fixar aquests eixos d’acció. Necessitem la col·laboració de la ciutadania per a donar amb qui causa danys, no sols als contenidors, també posen en perill la vida de persones que viuen al costat d’ells. La reunió ha sigut molt profitosa i s’han tret conclusions molt positives”.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *