foradia pressupostparticipatiualcoi

Castalla reforça la seguretat viària amb ajuda de la Policia Local

A partir del dia 14 de setembre es realitzaran controls i amb les dades recollides es redactarà un informe per a proposar mesures de planificació del trànsit

La Policia Local de Castalla durà a terme una campanya de control de velocitat dels vehicles gràcies a un radar mòbil que estarà en funcionament durant el mes de setembre.

L’objectiu d’aquest control és fer un estudi de la velocitat de circulació dels vehicles dins del municipi amb la finalitat de millorar la seguretat viària.

Aquesta campanya està prevista que tinga una setmana de duració i començarà a partir del dia 14 de setembre.

El radar mòbil s’instal·larà en diferents emplaçaments de la localitat. Concretament, s’han seleccionat un total d’11 vials de la ciutat en el marc d’aquest dispositiu.

Juan Carlos Mota, Intendent en Cap de la Policia Local de Castalla ha explicat que: “els criteris per a decidir aquestes ubicacions combinen tres àmbits: les dades derivades de les anàlisis de la sinistralitat a Castalla, la detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local i les demandes veïnals“.

També ha assegurat que: “el cos de la policia té capacitat per a adaptar el pla i modificar els Controls d’acord amb les característiques de trànsit rodat a la localitat“.

La Policia Local vol recordar la importància de respectar els límits de velocitat establerts i la necessitat d’adaptar la conducció a les condicions de seguretat de la via per la qual se circula en cada cas.

Aquests controls de seguretat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superen la velocitat que està permesa al municipi.

L’alcalde de Castalla, Antonio Bernabeu, ha destacat que: “la voluntat de realitzar aquests controls no és altra que millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Castalla i augmentar la seguretat amb la qual tots, vehicles I transeünts, podem circular pels nostres carrers. No té una finalitat recaptatòria“.

Les dades tretes dels controls es recolliran en un informe per a analitzar i proposar altres mesures complementàries de pacificació del trànsit. L’estudi permetrà conéixer alguns aspectes a tenir en compte com la relació de sinistralitat al nucli urbà o la velocitat de circulació per les principals vies de Castalla.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *