foradia pressupostparticipatiualcoi

El sindicat de bombers denuncia la “discriminació” i “precarietat” del sector en les últimes nevades

Acusa a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències de fer-los intervindre en els episodis de Dana i Glòria sense els equips de protecció "adequats"

Foto: Santiago Sempere./

El sindicat de policies i bombers, el SPPLB, vol denunciar la passivitat de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, AVSRE, l’abandó dels bombers forestals en els últims episodis de nevades i la falta de compliment dels acords.

Com ja és habitual, la AVSRE, dirigida per la consellera Gabiela Bravo i orquestrada pel José María Ángel Batalla, tenen al servei de bombers forestals discriminat i en una absoluta precarietat. Primer patim la Dana i ara és Glòria; intervenim en episodis d’inundacions sense equips de protecció adequats, i ara en les nevades “.

Des de la creació de la AVSRE no han invertit “ni un sol euro en els equips de protecció individual dels seus bombers forestals; ho estem patint en aquests últims dies amb la borrasca Glòria“.

Estem treballant amb ‘pantalons de pana’ i botes d’aigua en un episodi de nevades extremes, uns equips miserables per a donar resposta a una situació climatològica sense precedents“. Des de SPPLB sol·liciten que la AVSRE “es pose les piles en la compra i millora dels EPIS”, ja que s’està posant en risc la salut dels treballadors.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *