foradia subscriutegrat

150.000 per a millorar l’enllumenat públic d’Oliva

Des del consistori s'ha volgut invertir en l'eficiència energètica i millorar la il·luminació amb una instal·lació de lluminàries exteriors LED

L’Ajuntament d’Oliva va a invertir 150.000 euros per a millorar l’eficiència energètica i l’enllumenament públic amb lluminàries exteriors LED.

Miquel Doménech, regidor de Vies Públiques i Obres i Serveis, va explicar durant el passat que: “l’enllumenat públic del municipi necessita una modernització i millora de l’eficiència energètica. Aquesta inversió de 150.000 euros va destinada a abordar aquelles actuacions més prioritàries, marcades per l’auditoria energètica, redactada recentment. Això ens permetrà reduir el consum energètic, i estalviar diners, alhora que millorem la il·luminació dels carrers de la nostra ciutat. Començarem intervenint en dos grans zones, una en el nucli urbà, i l’altra en el nucli de la platja”.

Aquesta actuació va juntament amb la inversió de 165.000 euros que es va realitzar l’any passat que va permetre substituir 384 lluminàries en diversos barris d’Oliva.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *