lasarga itealcoi

Els contes infantils de Caixa Ontinyent ja superen les 10.000 descàrregues

L'aplicació conté ja tres dels cinc títols de la col·lecció, i estan disponibles en valencià, castellà i anglés, i per a Android i Apple

La Fundació Caixa Ontinyent té una App interactiva dedicada als més menuts i menudes, ‘Els contes de Dino’, que ja ha superat les 10.000 descàrregues. Per a la fundació és una xifra que “demostra el bon acolliment de l’aplicació el compliment del seu objectiu divulgatiu”.

A hores d’ara, l’aplicació compta amb tres dels cinc títols que componen la col·lecció de contes infantils sobre educació financera: ‘La llegenda del pacte de fraternitat’, ‘Dino i els diners’ i ‘El porquet estalviador’. Està previst que en les pròximes setmanes s’incorporen els dos contes que falten que són: ‘Històries de l’explorador’ i ‘Calixta la periodista’.

L’aplicació es va estrenar en juliol de 2020, i té com a objectiu acostar conceptes bàsics a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys d’una forma divertida i a través de les noves tecnologies. Els contes estan en valencià, castellà, i anglés, que es poden o llegir o escolar, i es poden descarregar per a Android i Apple. Per a complir la seua finalitat educativa, al final de cada història hi ha unes activitats relacionades amb els coneixements que s’aprenen en cada lectura.

Aquesta col·lecció de contes ha merescut el premi a la divulgació financera, atorgat per la Fundació d’Estudis Borsaris i Financers (FEBF), i el Premi a la millor Obra Social i Educació Financera de 2018 concedit per la Revista Actualitat Econòmica.

Aquest és un treball impulsat des de la Fundació Caixa Ontinyent, a través del seu programa d’educació financera, posat en marxa en 2016 i que realitza una labor de formació i divulgació destinada a públics de diferents perfils, amb prop de 60.000 usuaris. El programa compta a més amb activitat digital a través del seu web i les seues xarxes socials, en les quals difon aspectes d’actualitat i acosta, de manera amena informació i recomanacions, conscient que com més gran siga el coneixement més fàcil resultarà gestionar l’economia personal i familiar.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *