lasarga itealcoi

Sant Nicolauet se sotmet a una remodelació del paviment

Des del Partidor fins a la Font Redona es realitzarà una modificació de l'actual pavimentació i s'eliminarà l'actual material de llamborda

La pròxima setmana s’iniciaran les obres per adequar la pavimentació de Sant Nicolauet, és a dir, el carrer Sant Nicolau des del Partidor, fins a la Font Redona. Des de l’Ajuntament volen recalcar que després d’aquesta actuació es podrà continuar aparcant, ja que no va a eliminar-se cap plaça.

En aquests treballs s’eliminarà l’actual empedrat, passant a una plataforma única estant la calçada i la vorera a la mateixa altura. A més, la calçada serà d’asfalt imprés tipus anglés i inclourà una banda d’asfaltat imprés llis amb incrustacions de la Senyera, i una banda d’asfaltat imprés tipus rigola en el límit de la vorera.

L’estat de l’empedrat de la zona és deficient, i en els espais pròxims a les juntes de construcció ha cedit per la pressió del trànsit que circula per aquest tram. Com indiquen des del consistori: “l’opció de l’asfalt imprés i la plataforma única millorarà l’aspecte i la circulació en aquesta zona, al mateix temps que servirà com a experiència per a aplicació del mateix en altres zones del centre històric”.

Les obres tindran tres fases: en la primera, que es realitzarà en el mes de maig, s’actuarà en les voreres, per la qual cosa es prohibirà estacionar, però es podrà continuar circulant. En la fase dos, que es durà a terme en el mes de juny, es treballarà amb la calçada, per això el trànsit es desviarà per placeta Les Eres i carrer Sant Mateu. Les línies 1 i 2 d’autobús també aniran per aquesta ruta alternativa, sense que afecte les parades.

Durant la fase 3, en la primera quinzena de juliol, s’actuarà en l’encreuament de Sant Nicolauet amb el carrer Sant Mateu. Es desviarà el trànsit pel Camí, i el carrer Sant Vicent.

Segons afirmen des del govern local, l’Associació de Veïns del Partidor ha sigut informada de l’actuació i “l’acolliment ha resultat ser positiu”.

Jordi Martínez, regidor d’Obres ha explicat que: “El centre històric té un valor especial i no podem realitzar qualsevol mena d’asfaltatge, ha de ser un que mantinga l’essència i conserve la imatge. Es tracta d’una actuació molt necessària que millorarà la qualitat de vida del veïnat i a més, farà més accessible aquest tram”.

Font: Redacció./

ua


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *