foradia ivace

El Campus d’Alcoi de la UPV inaugura la XIX edició de la Setmana de la Ciència

Pedro Alfaro, amb la conferència 'Els volcans en la història de la vida' ha inaugurat aquesta edició que durarà dos setmanes. Les inscripcions per a la majoria d'activitats encara continuen obertes a la web oficial de la Setmana de la Ciència

Durant el dilluns 14 de novembre s’ha inaugurat la XIX edició de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de la València. José E. Capilla rector de la universitat va presidir aquest acte, i a continuació, va començar la primera conferència de totes les que estan programades durant aquesta setmana, de la mà de Pedro Alfaro, que va parlar sobre ‘Els volcans en la història de la vida’. Fins al dia 25 de novembre hi haurà moltes activitats i conferències, i per a poder assistir, s’haurà de fer inscripció, gratuïta, en aquest enllaç.

José E. Capilla va comentar que aquesta Setmana de la Ciència “és una de les millors d’Espanya”, i ha destacat “la varietat de les contribucions i conferències”. També ha estat present el director del Campus d’Alcoi, Pau Bernabeu, que ha insistit en el fet que aquesta Setmana ha d’anar més enllà d’Alcoi, i ha recordat que “és una contribució a l’entorn i a la societat que disposen d’una finestra informativa i científica amb veus de primer ordre”.

Representant a la Càtedra ‘Alcoi Ciutat del Coneixement’ ha estat l’alcalde de la ciutat, Toni Francés, que ha agraït a l’organització poder gaudir d’aquests ponents de primer nivell, i ha assegurat que “el Campus d’Alcoi compleix amb eixa tercera funció social que és la difusió de coneixement a tota la societat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *