foradia subscriutegrat

‘Escultura Infinita’, una gran aposta cultural de l’IVAM CADA Alcoi

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, ha estat present en l'acte d'inauguració d'aquesta mostra, i ha explicat que aquesta serà una de les activitats que des de la seua conselleria duran a terme amb motiu de la Capitalitat Cultural d'Alcoi

Durant el matí del 21 de maig, l’IVAM CADA Alcoi ha rebut al conseller de Cultura, Vicent Marzà, per tal d’inaugurar la nova exposició, ‘Escultura Infinita’, que acull aquest museu tan important al nostre territori. Segons ha indicat el conseller sobre la seua visita: “Commemorant també el Dia Internacional del Museu, aquest és l’acte principal de la Conselleria de Cultura, que a més, se suma al context de la Capitalitat Cultural d’Alcoi”, que per a Marzà, la Capitalitat “és una aposta clara de la conselleria per a vertebrar el nostre país al voltant de la cultura”.

Referint-se a ‘Escultura Infinita’, ha explicat que “podrem veure el recorregut de l’evolució de l’escultura a la part central del segle XX, amb autors de renom internacional, amb peces que vénen del fons de l’IVAM, però també d’altres institucions de renom de tot el país”.

Aquesta és una exposició pensada expressament per a mostrar-la al públic en Alcoi, i fins al dia 24 d’octubre es podrà visitar.

En l’acte també ha estat present la directora de l’IVAM, Núria Enguita, que ha comentat que aquesta no serà l’únic esdeveniment que es realitzarà al museu durant aquest any, i ha avançat que es farà algun xicotet concert, i ha volgut agrair l’ocasió per a reconéixer el treball de tots els que han fet possible dur a terme aquesta exposició, així com a l’Ajuntament d’Alcoi per donar suport al projecte.

Sobre ‘Escultura Infinita’, Enguita ha deixat clar, que la mostra reflecteix la història del nostre país, de l’exili, ja que molts autors van treballar les seues peces fora de les nostres fronteres, com és el cas d’Ángel Ferrant, autor que dona nom al títol de l’exposició, gràcies a una de les seues obres, presents a la mostra.

Per últim ha intervingut l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, que ha destacat que aquesta exposició “és motiu per a visitar la nostra ciutat” i que tindre un edifici com l’IVAM “és un punt d’atracció d’aquells que estimen la cultura”, i ha assegurat que des del consistori alcoià es continuarà treballant conjuntament amb la Conselleria de Cultura.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *