foradia pressupostparticipatiualcoi

Els màsters universitaris del Campus d’Alcoi de la UPV obrin el termini de preinscripció

Fins al dia 11 de juny es podrà realitzar aquesta preinscripció mitjançant un formulari electrònic que servirà per als quatre màsters que imparteixen en la UPV d'Alcoi

El Campus d’Alcoi de la UPV ja ha obert el termini de preinscripció per als quatre màsters que s’imparteixen en aquesta institució en el curs 2021/2022. El termini finalitzarà el dia 11 de juny i aquest tràmit s’haurà de realitzar a través del següent enllaç, en el qual hi ha un formulari electrònic.

Tots els màsters estan directament relacionats amb el teixit productiu i industrial, un sector important en l’entorn d’Alcoi, i són: Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials, Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil, Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística, i Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA).

Els màsters tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques, i, a més, els estudiants poden sol·licitar les beques que atorguen l’Estat, la Generalitat i la mateixa UPV.

Els màsters que tinguen vacants tindran un nou termini extraordinari que estarà obert des del 2 al 10 de setembre de 2021.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *