foradia elgrat

Gandia garanteix llocs d’estudi per als estudiants de selectivitat

Davant l'augment de la demanda de places d'estudi que es produeixen en aquestes dades, des de l'Ajuntament han volgut ampliar els espais a disposició dels estudiants fins a mitjans del mes de juny

José Manuel Prieto, regidor de l’IMAB, ha informat que davant l’augment de la demanda de places d’estudi que es produeix durant la preparació de la selectivitat, s’ha decidit ampliar els espais per a estudiar fins a mitjans del mes de juny.

Segons el regidor, tant el protocol sanitari com els dispositius de contingència permeten un menor aforament, per la qual cosa, s’han afegit 20 nous llocs d’estudi a la biblioteca central, i va a habilitar-se la sala d’usos polivalent del Centre Cívic Roís de Corella, fins al dia 11 de juny.

Encara que l’horari podrà canviar depenent de la necessitat de l’alumnat, a hores d’ara s’ha decidit que estarà obert des de les 9:00h fins a les 14:00h, i de 16:00h a 22:00h.

Com ha afirmat Prieto, “arriben les setmanes del selectiu i necessitem llocs d’estudi segurs. Hem de ser capaços de compatibilitzar les places disponibles amb la demanda existent per garantir les distàncies que exigeix la Covid-19”.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *