foradia subscriutegrat

SWING 26 presenta el seu nou treball tancant la temporada del Jazz Club El Mussol

La presentació es durà a terme el dissabte 5 de juny a les 19:30h a l'auditori de l'IVAM CADA Alcoi

Rafa Sempere (clarinet i saxo), Humberto Corrales (contrabaix), Juan Mateo, Toni Cruz i Jacobo Blanes (guitarres), formen el quintet SWING 26, i el dia 5 de juny presentaran el seu nou disc a l’auditori de l’IVAM CADA Alcoi.

Aquest concert tanca la temporada del Jazz Club El Mussol.

En aquest nou treball el grup compta amb la col·laboració de Marc A. Seguí (trompeta), i amb les veus d’Aitana López i l’actor Xavi Mira.

SWING 26 s’ha inspirat per a fer aquest treball en el grup del guitarrista Django Reinhardt, ‘Le hot Club du France’, ubicant-se dins de l’estil del jazz manouche o gypsy jazz, i que compta amb un total de 13 temes, dels quals 7 són estàndards, i 6 són composicions originals.

L’encarregat del so i la gravació ha sigut Adrian Sempere, i el disseny ha estat de la mà de Jaime Sirvent ‘Jume’, amb el suport de la Factoria Creativa de l’IVAM CADA i de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

El disc es pot escoltar i adquirir en el següent enllaç i per tal d’assistir al concert-presentació s’haurà de fer reserva al telèfon 620 372 405 o al correu jazzclubmussol@gmail.com

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *