foradia aproop

L’estrena de ‘Vivir así es morir de amor’ serà en Alcoi

Hi haurà 5 funcions a la nostra ciutat, des del dia 15 al 19 de desembre, i a partir d'ahí arrancarà una gira nacional, que ja té confirmades 35 ciutats d'Espanya

Fa unes setmanes va presentar-se a Madrid la producció musical ‘Vivir así es morir de amor’. Un homenatge a la figura de Camilo Sesto en el qual es farà un repàs als seus èxits, i que, segons ha explicat el productor de l’espectacle, Juan Fran Senabre: “serà una producció sense precedents, amb un escenari a cinc altures, i una posada en escena envolvent”.

Ara, en una roda de premsa en Alcoi, en la qual han estat presents l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, Senabre, Pino Rovereto, bateria i director musical de Camilo Sesto, i dos dels cantants que formaran part del projecte, Pablo Perea i Diego Valdez; s’ha anunciat que la gira començarà en Alcoi, és a dir, que l’estrena absoluta de ‘Vivir así es morir de amor’ serà a la ciutat natal de l’artista.

Tots ells s’han mostrat emocionats al fer aquest anunci, i han coincidit que “és un orgull” estrenar l’espectacle en la ciutat que va veure créixer a Camilo Blanes.

En total es faran cinc funcions al Teatre Calderón d’Alcoi, des del dia 15 al 19 de desembre, i seguidament, després de Nadal, es farà una gira per tota Espanya. Fins al moment ja hi ha confirmades 35 ciutats de tot el país, com Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Salamanca, Granada, o Palma de Mallorca, entre d’altres. A més, és molt probable que aquest espectacle puga travessar fronteres i fer gires per països de Llatinoamèrica.

“Alcoi serà com la bandera d’aquesta gira, ens acompanyarà i la portarem en el cor”, ha confessat Juan Fran Senabre.

Està previst que les entrades per a les funcions de ‘Vivir así es morir de amor’ d’Alcoi puguen adquirir-se a partir del 30 de juny.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *