foradia subscriutegrat

‘Fira i Festes d’Oliva’, tres dies d’esdeveniments segurs

Ja s'ha presentat la programació d'aquest esdeveniment que durarà des del divendres 18 de juny fins al diumenge 20

Yolanda Navarro, regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, ha presentat la programació de ‘Fira i Festes Segures d’Oliva’, que combinarà esdeveniments culturals i festius, amb una gran varietat que s’adapta als gustos de tots el públic.

Tot arrancarà el divendres 18 de juny, i finalitzarà el 20 de juny, i tot es realitzarà en 4 ubicacions diferents, que seran el passeig Jaume I, el parc de l’Estació, la zona del Centre Polivalent, i el passeig de Lluís Vives, amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

Segons ha afirmat Navarro, s’ha treballat per presentar una programació variada i apta per a tots els públics, i té com a objectiu que tota la ciutadania participe en les festes i ho faça de forma segura. “S’han estudiat totes les franges d’edat per tal d’oferir una programació completa i diversa, en la qual tant menuts com grans puguen participar i gaudir”, ha assenyalat la regidora.

El Mercat d’Artesania serà el primer dels actes de la programació, i s’ubicarà a la zona del passeig de Lluís Vives. Es podrà visitar durant els tres dies que dura la festa. Els assistents podran adquirir productes artesanals de joieria, decoració, sabates, o menjar entre molts altres.

La inauguració oficial serà eixe mateix divendres amb l’actuació de l’Associació Artístic-Musical d’Oliva i MEGOC (Modern Espai Gòspel Cor) al parc de l’Estació.

Durant aquests dies hi haurà actuacions com la de El Diluvi, Alison Darwin o Andreu Valor entre d’altres. També es podran veure els espectacles com ‘La Tounéé de Barrio’, que comptarà amb la presència de José Manuel Parada, ‘El Gran Cabaret’, o els dirigits als més menuts com ‘Charlie i la fàbrica de reciclatge’.

A més, hi haurà espai per a la cultura més tradicional, amb activitats com ‘El Mercat dels Versos’, o l’exposició del catàleg de la Federació de Moros i Cristians ‘Un segle de records’.

L’Ajuntament d’Oliva també aposta per les actuacions dels artistes locals, les joves promeses del poble, i concretament actuaran la cantautora, La Maria, i la Banda de Música Juvenil AAMO.

Per al consistori oliver és important la seguretat dels assistents, per això s’ha creat un protocol especial de seguretat, i serà obligatori utilitzar la mascareta i mantenir les distàncies de seguretat, i l’aforament serà limitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *