lasarga

Alcoi tindrà una Mostra Nacional de Teatre Amateur

La primera edició d'aquest esdeveniment de les arts escèniques es durà a terme en diferents dijous de novembre i podran participar companyies de tota Espanya

El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, acompanyat pel president de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura d’Alcoi, Adolfo Mataix, han presentat una nova proposta que va nàixer des d’aquesta comissió, i és la I Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Segons ha explicat el regidor: “la intenció és conéixer el que es treballa en tot el país i saber com treballa la gent i poder visualitzar els seus treballs”.

Per la seua part, Mataix ha comentat que: “primer es va fer una edició local, i l’any passat amb la pandèmia tot es va frenar un poc, però, enguany pareix que les coses estan millor. Ja hem llançat la convocatòria a escala nacional, amb l’intenció de què totes les companyies puguen mostrar els seus treballs, i fixar-nos en el que és important, l’esforç”.

Aquesta primera edició se celebrarà en els dijous de novembre, però segons ha indicat el president de la Comissió, s’espera que per a les pròximes edicions es puguen reunir en cap de setmana.

Totes les representacions d’aquesta mostra es duran a terme al Teatre Calderón d’Alcoi, i el cartell, s’encarregarà als artistes plàstics d’Industri.art, perquè facen les seues propostes.

En aquest enllaç es poden consultar les bases.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *