foradia subscriutegrat

Èxit al primer Festival Alcoi Màgic

Els dies 4, 5 i 6 de juny es va dur a terme aquest festival creat per la regidoria de Joventut, que ha completat l'aforament en totes les actuacions

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi ha creat el primer festival de màgia de la ciutat, ‘Alcoi Màgic’, que es va dur a terme els dies 4, 5 i 6 de juny amb actuacions a les 19h.

Els espectacles han estat organitzats amb la col·laboració de l’il·lusionista alcoià, Hugo Aracil, més conegut com a Mago Hugo.

El Centre Cervantes Jove va ser el lloc que va acollir aquests espectacles que tenien l’entrada gratuïta, i que va completar el seu aforament al cap de tres dies de festival. En total, van gaudir 150 persones de la màgia.

Abraham Gallego, mag murcià, va ser el que va inaugurar el festival el divendres 4 de juny, amb un espectacle familiar titulat ‘De la TV a tu casa’. El dissabte 5 va ser el torn de Mago Hugo, que va estrenar el seu nou espectacle ‘Cara a Cara’, i finalment, el diumenge 6, Aryel Altamar, considerat el millor hipnotitzador de Llatinoamèrica, va fer el seu espectacle de mentalisme.

Maria Baca, regidora de Joventut, ha afirmat que: “Des de la regidoria de Joventut, valorem de manera molt positiva la celebració del primer festival de Màgia a la nostra ciutat. Ha estat un èxit en tots els sentits, ja que, per una banda, hem aconseguit completar l’aforament els tres dies i per l’altra per la qualitat dels espectacles que van aconseguir deixar fascinats a les persones que van participar. Tot açò ens anima a continuar treballant en una segona edició de la mà d’aquest col·lectiu, que ens fa somiar a xiquets i majors”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *