foradia subscriutegrat

La Fira Cultural d’Oliva potenciarà a autors i autores locals

Els assistents gaudiran de presentacions de llibres, espectacles culturals, signatura d'exemplars i estand de venda

La regidoria de Festes i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, han organitzat la Fira Cultural que està fins de la programació de Fira i Festes Segures d’Oliva, que se celebrarà els pròxims dies 18, 19 i 20 de juny, al passeig Jaume I d’Oliva.

Aquesta Fira comptarà dins de la seua programació amb presentacions de llibres, espectacles culturals, hi haurà signatura d’exemplars i estand de venda. Des de l’Ajuntament han volgut donar suport als autors i autores locals, i per això tots els participants seran de la localitat.

També estaran presents associacions de la ciutat, mitjans de comunicació comarcals, i representants dels departaments de Cultura i Festes de l’Ajuntament. Per la seua part, el regidor de Cultura, Julio Llorca, ha explicat que: “La Fira Cultural és un esdeveniment per a promoure i difondre el potencial cultural que existeix a Oliva, i comptarà amb la presència de grans autores i autors, com Irene Verdú, Ximo Castaño o Esther Climent”. Llorca, ha agraït la col·laboració de les associacions locals, i ha destacat la seua implicació en tots els esdeveniments culturals que programa el consistori: “S’ha de tindre en compte i remarcar la gran tasca que realitzen diàriament les associacions de la ciutat en la promoció de les nostres arrels i les nostres senyes identitàries”.

Per la seua banda, Yolanda Navarro ha explicat que “gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura, enguany la Fira i Festes comptarà amb la programació més cultural i diversa de les últimes edicions”. A més, la regidora ha explicat que les persones grans i les menudes podran gaudir de la cultura perquè ha quedat palés que la cultura és segura i molt necessària.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *