foradia subscriutegrat

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives premia a Oliva

Aquest premi de Festes Inclusives i No Sexistes suposa un premi de 10.000 euros i s'ha valorat la qualitat del projecte, l'originalitat i l'impacte

L’Ajuntament d’Oliva ha rebut el Premi de Festes Inclusives i No Sexistes que atorga la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives als municipis de més de 20.000 habitants, gràcies al seu projecte #OciVioleta

La localitat ha sigut una de les guanyadores d’aquest premi, juntament amb Montanejos, Ondara i Pego. Cadascun d’aquests municipis ha rebut un premi de 10.000 euros i, a més, s’ha fet una menció especial a la Mancomunitat de la Ribera Alta.

El jurat ha valorat la qualitat del projecte, l’originalitat i l’impacte. I és que aquest projecte es basa en la sensibilització de l’entorn festiu per a generar un entorn segur per a totes les persones, ja que mentre més persones estiguen formades, més segura serà la localitat.

És per aquest motiu que s’han organitzat distintes formacions per al personal de locals d’oci, càmpings, associacions, falles, filades, entitats festives. També s’ha organitzat i format voluntariat per a atendre el punt violeta. A més, també li donen importància al dret de les dones i a la comunitat LGTBI.

Anna Mena, regidora d’Igualtat i Diversitat ha agraït aquest reconeixement al treball que es du a terme des de la seua àrea per tal d’aconseguir la igualtat de totes i tots.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *