foradia subscriutegrat

La Vall d’Albaida celebra la 27 edició del Premi de Literatura Eròtica

El dia 10 de juliol es coneixeran al guanyador en una gala que se celebrarà a Bocairent, Capital Cultural Valenciana 2021

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida llança una proposta cultural i turística al voltant del Premi de Literatura Eròtica, en la qual les àrees de Cultura i Turisme han compartit esforços per poder gaudir d’un estiu diferent en la comarca.

La gala del 27 Premi de Literatura Eròtica se celebrarà el dissabte 10 de juliol a les 22h en la plaça de bous de Bocairent, aprofitant que la localitat és Capital Cultural 2021, en un acte que s’adaptarà a les circumstàncies sanitàries actuals, però que suposarà tornar a l’esperit de retrobada i de defensa de la cultura com un espai segur i necessari. Durant l’esdeveniment els assistents gaudiran d’un espectacle coordinat per Ad Libitum, que servirà per a conéixer el veredicte del jurat i descobrir l’obra guanyadora d’aquesta edició. A més, el públic rebrà la publicació guardonada en les dos darreres edicions.

A més, per a les nits de divendres de juliol i agost, hi ha programades rutes eròtiques, que recorreran algunes de les poblacions vinculades amb el guardó com Otos, Ontinyent, Benigànim o Albaida, a més, també es farà parada a Llutxent, Agullent, Fontanars dels Aforins, l’Olleria i Carrícola.

Aquesta iniciativa que combina literatura, erotisme i gastronomia oferirà una ruta especial en Bocairent amb motiu de l’acte del 27 Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. A les 20.00 h començarà una ruta plena de sorpreses i molta picardia per indrets que han inspirat les novel·les dels últims 27 anys. Amb la ruta s’ofereix un sopar temàtic per 10 € que culminarà en la gala de lliurament.

La resta de rutes eròtiques es duran a terme tots els divendres a les 23.00 h a partir del 2 de juliol i fins al 27 d’agost.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *