foradia pressupostparticipatiualcoi

Concurs de Maquetes de Carretons com a alternativa a la baixada de Carretons d’Oliva

Aquest esdeveniment estarà fins de la programació de la Fira del Motor que se celebrarà els dies 25, 26 i 27 de juny, i s'exposaran totes les maquetes entregades per associacions i veïns del municipi

Les associacions veïnals del Barri del Pinet, i la del Raval-Gerreria, juntament amb les regidories de Participació Ciutadana i Comerç, Mercat i Consum han preparat una alternativa a la tradicional baixada de Carretons, que consisteix en un concurs de Maquetes de Carretons.

Durant l’any passat no es va poder fer aquest acte, però enguany les associacions han plantejat aquesta idea cm a alternativa segura.

Les maquetes estaran fetes de materials sostenibles, i d’aquesta manera es continuarà amb aquesta tradició que es du a terme des de fa 10 anys.

Josep Escrivà, regidor de Participació Ciutadana, ha explicat que: “Treballant en conjunt amb les associacions veïnals, vam estar generant idees per a veure com adaptàvem la tradicional baixada de carretons al moment que estem vivint. L’interés dels veïns era no perdre aquesta tradició, perquè té un recorregut de més de 10 anys, i aporta molta vida als barris”.

Les maquetes es podran entregar al Bar El Pelut, fins al dia 20 de juny. Les tres primeres classificades rebran un exemplar del llibre ‘Dotzena i mitja de llegendes del Pinet’.

Lorenzo Jordá, president de l’Associació del Barri El Pinet, ha destacat que: “Dins de les condicions i mesures permeses hem volgut continuar amb aquesta tradicional activitat familiar molt divertida, que consisteix a fabricar amb tota classe de materials reciclat un carretó”.

Des de les dos associacions s’anima que tot el municipi participe en aquesta edició especial, amb l’objectiu de seguir amb aquesta activitat ecològica que aproxima la Fira del Motor al barri del Raval. “Ens fa moltíssima il·lusió poder fer aquesta activitat, ja que l’any passat no es va poder fer res per les condicions sanitàries, i ens agradaria que participaren associacions, famílies i veïns d’Oliva per a donar una continuïtat a aquesta tradició”, ha comentat Victoria, representant de l’Associació del Barri Raval-Gerreria.

La regidora de Comerç, Mercat i Consum, Yolanda Balaguer ha donat suport a les associacions: “Enguany s’ha fet en un altre format per a continuar donant-li visibilitat dins de la Fira del Motor, a aquesta activitat tan divertida i arrelada ja en el nostre poble. Les dos associacions tindran exposades, en un estant, totes les maquetes entregades, que es podran veure en l’horari de la Fira”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *