foradia subscriutegrat

Gandia promociona el seu turisme a Madrid

Aquesta campanya vol promocionar a la capital de La Safor com a destinació turística de qualitat, segura i sostenible, i es podrà veure a tota la Comunitat de Madrid

Vicent Mascarell, regidor de Turisme, ha informat que s’ha iniciat la campanya de promoció de Gandia com a destí turístic de qualitat, segur i sostenible, com ja es va anunciar a Fitur. 

La campanya està en marxa a la Comunitat de Madrid i es duran a terme tota una sèrie d’estratègies visuals per a atraure a la gent de la capital a visitar la ciutat, i la nostra platja amb tota seguretat. 

“Al mes de juny, coincidint amb l’obertura del tancament perimetral, amb les bones dades sanitàries que fa que Gandia siga la platja més segura d’Europa i una de les més segures del món, i també justament en un moments on tota la gent en general i residents de Madrid en particular planifiquen les seues vacances, anem a la capital d’Espanya amb una ambiciosa campanya que es desenvoluparà amb la difusió de la imatge de Gandia i de la seua platja”. 

La campanya s’ha centrat en el transport públic, en aparcament públic, i en desenes de MUPIS del centre de Madrid amb la finalitat de seduir als visitants tradicionals. 

Mascarell ha declarat que:Tenim l’esperança que aquesta siga una magnífica temporada. És un moment per a apostar fort pel turisme perquè Gandia torne a ser una capital de vocació que aspira a donar la benvinguda a totes aquelles persones que vulguen vindre, i també per a reforçar la nostra marca en un moment realment complicat”, i ha afegit que: “S‘està treballant molt i molt bé des del sector públic, els empresaris, els hostalers, els hotelers, i hem de fer aquest esforç afegit de donar la benvinguda amb les mans obertes a tots i totes aquelles que vulguen acudir, que ho faran en condicions de seguretat“.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *