lasarga subscriutegrat

La ciutadania podrà adaptar la seua vacunació a les vacances d’estiu

Des del dia 15 de juliol, es podrà indicar a Sanitat, mitjançant un dispositiu, quins són els seus dies de vacances

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està treballant per a posar en marxa un dispositiu que permetrà a la ciutadania del País Valencià, adaptar el procés de vacunació als seus dies de vacances d’estiu.

Com ha anunciat la consellera d’aquest departament, Ana Barceló “des de Sanitat s’està treballant perquè aquest dispositiu puga estar en marxa a partir del dia 15 de juliol”. A més, també ha explicat que “l’objectiu és que totes les persones puguen plantejar durant quines setmanes no estaran a la Comunitat Valenciana, i d’aquesta forma conselleria podrà planificar la seua vacunació fora d’aquestes dates”.

Així tot, Barceló ha indicat que: “açò no significa que cadascú puga decidir quan es vacuna, sinó que el ciutadà o ciutadana, podrà manifestar que dies o que setmanes està fora de la Comunitat, i podrà sol·licitar que no se’ls administre la vacuna durant aquests dies”.

Tot açò es durà a terme respectant els grups de vacunació de cada moment, seguint l’estratègia de vacunació que s’ha seguit fins al moment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *