foradia ivace

‘La Filla del Color’ és el nou mural del projecte Serpis Urban Art Project

L'artista Italià Checkos ha sigut l'encarregat de fer aquesta obra que està al col·legi Escola Pia i que vol expressa una història feta per xiquets "que tot el dia rieun, juguen, estudien, creixen i es preparen per a un futur ple de noves experiències"

El pati del col·legi Escola Pia de Gandia ha sigut l’espai triat perquè l’artista italià, Checkos, haja realitzat un nou mural, una obra que rep el títol de ‘Filla del color’. Aquest projecte està dins del programa municipal Serpis Urban Art Project.

L’autor ha volgut reflectir a una xiqueta sostenint el món en una mà, cercles de colors i una bola ratllada que significa nous mons i un futur ple de color. Segons ha explicat el mateix Checkos, “vol expressar una història feta per xiquets que tot el dia riuen, juguen, estudien, creixen i es preparen per a un futur ple de noves experiències”.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia s’ha mostrat satisfet “per presentar un nou mural del Serpis Urban Art Project fer per un artista internacional que demostra el nivell que té ja Gandia en matèria d’art urbà I on combinem artistes locals i internacionals. Cal agrair al col·legi la cessió d’aquest mur i la voluntat de realitzar un nou mural que reivindique l’educació i que ajude a fer la ciutat més bonica i més amable per a totes i tots”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *