foradia subscriutegrat

Naix ANEM, l’Associació Nacional d’Entitats Modernistes

L'objectiu és projectar i donar suport a les iniciatives que divulguen les característiques d'aquesta època

El passat 15 de juny es va constituir l’Associació Nacional d’Entitats Modernistes d’Espanya (ANEM), en la qual compta en la seua junta directiva amb membres de les Associacions modernistes d’Alcoi.

ANEM ha nascut amb l’objectiu de “projectar i donar suport a iniciatives que contribuïsquen a la divulgació de l’època Modernista, amb els seus personatges, el seu art, la vestimenta, i la forma de vida, a través de diferents activitats, espectacles i recreacions, així com la difusió en diversos circuits”.

Totes les entitats que formen part d’aquesta associació nacional porten ja mesos treballant en el projecte, i segons expliquen: “a partir d’ara, l’Associació centrarà els seus treballs a anar desenvolupant tots i cadascun dels objectius plantejats”, com per exemple, promocionar, difondre, conservar i protegir el patrimoni modernista de cadascuna de les entitats que formen part d’ANEM. Aquesta associació està formada per més de 20 entitats de tota Espanya.

Com ja hem dit anteriorment, en la junta directiva hi ha presència alcoiana, i és que, Guzmán Bernabéu Llácer, del Grup de Recreació Modernista d’Alcoi, serà el president; Belén Sánchez Menasanch, de la mateixa entitat, ocuparà el càrrec de secretaria, i David Ponsoda Pla, de l’Associació Cultural Samaritas, serà el Vocal de Patrimoni.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *