foradia subscriutegrat

El ball continua sent un gran protagonista de la Fira Modernista

Des de les Aules de Tercera Edat i des del Grup de Danses Carrascal han presentat diferents activitats per a aquesta quarta Fira Modernista

La gent té ganes de celebrar la Fira Modernista, i des de les diferents entitats de la ciutat continuen presentant les seues propostes perquè Alcoi gaudisca d’una setmana plena d’activitats, i sempre, respectant les mesures de seguretat.

Paqui Ruiz, monitora de ball de les Aules de Tercera Edat, ha anunciat que els més majors de la ciutat participaran en aquest esdeveniment amb una coreografia. Encara no se sap la data, però, segons ha indicat la coreògrafa, “eixiran al carrer a ballar, per diferents llocs, mantenint les distàncies, ja que volem buscar la forma de poder celebrar la fira sense que siga un perill per a ningú”.

Per altra banda, Juana Plaza, presidenta del Grup de Danses Carrascal, ha presentat tres actes. El primer de tots se celebrarà el dissabte 25 de setembre al matí. El grup representarà a veïns i veïnes d’Alcoi, de diferents classes socials, i ballaran a la porta de la Glorieta. Segons ha indicat Juana Plaza, “és un acte molt emotiu per a nosaltres”, ja que el celebren des de la primera edició de la Fira. En la vesprada del mateix dissabte, a les 17h, es faran balls populars al voltant del templet de la Glorieta. Aquesta és una activitat oberta a tot el món, “la gent podrà ballar diferents coreografies, i animem a la resta d’associacions i ciutadania a unir-se”.

Per a finalitzar amb la participació del Grup de Danses Carrascal en aquesta quarta Fira Modernista, el diumenge 26 de setembre, a les 11:30, també al templet de la Glorieta, tindrà lloc la Mostra de Dolçaines i Tabals Memorial Ismael Gisbert. Aquest acte clausurarà la Fira, i també serà el primer acte de la Setmana de Cultura Popular que celebra l’entitat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *