foradia pressupostparticipatiualcoi

Segona edició de Festival Esplai a l’IVAM CADA Alcoi

S'han programat concerts gratuïts programats a les nits del divendres 25 de juny i el 2 de juliol de Clara Peya i Senior i el Cor Brutal

La segona edició del cicle Esplai que organitza enguany a Alcoi, amb dos concerts gratuïts que estan programats per a les nits dels divendres 25 de juny i 2 de juliol.

Són dos propostes musicals actuals que introdueixen nous llenguatges al museu. Per una part, està la proposta de Clara Peya, que combina el so del piano clàssic amb sintetitzadors electrònics. Aquesta artista és considerada una de les creadores més originals dels últims temps a l’escena musical, ja que, la seua música mescla música de cambra, jazz, pop i música electrònica, però donant un gran protagonisme al piano.

Per altra part, Senior i el Cor brutal, que gràcies als sons de la fusta, les tecles i cordes, faran una barreja de rock-folk nord-americà però amb estil valencià. En aquest concert es podrà escoltar un repàs dels més de 10 anys de trajectòria.

La directora de l’IVAM, Nuria Enguita, ha explicat que: “Traslladar el festival Esplai a Alcoi és una prova de la nostra aposta per reforçar la programació cultural d’aquesta seu. El nostre objectiu és descentralitzar cada vegada més les activitats del museu a tot el territori valencià. A més, enguany hem programat dos concerts molt diferents, però amb gran qualitat. Volem apropar al públic el caràcter multidisciplinari de l’art i combinar-ho amb una oferta lúdica, per a tots els públics, ideal per a les nits d’estiu a l’aire lliure”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *