foradia pressupostparticipatiualcoi

Les platges de Gandia i Oliva tancaran a la nit de Sant Joan

L'objectiu és evitar aglomeracions i festes descontrolades, ja que encara continuem en pandèmia

Segons han informat des dels ajuntaments de Gandia i Oliva, les seues platges estaran tancades per a la nit de Sant Joan, amb l’objectiu d’evitar que es produïsquen aglomeracions i festes incontrolades.

En el cas de Gandia, s’ha decidit restringir l’accés a la platja a partir de les 21 hores del dia 23, i els xiringuitos tancaran a les 22h. “Hem abordat aquesta mesura des de diferents perspectives i finalment hem decidit que encara no és el moment de realitzar aquest tipus de celebracions com era habitual”, ha explicat el regidor Nacho Arnau, que a més, ha afegit que espera que “aquesta mesura contribuïsca a evitar nous contagis, ja que seguim sent un municipi amb nivells de malalts per Covid baix. No és una mesura que ens agrade, però hem de fer cas dels tècnics, especialistes, a les recomanacions de la Delegació de Govern, i a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”.

Per la seua part, la regidora de Salut Pública d’Oliva, Yolanda Navarro, ha comentat que aquesta és una mesura que s’ha pres per ser una recomanació de la Conselleria de Salut Pública. Les platges d’aquest municipi estaran obertes fins a les 20h i quan arribe l’hora es procedirà al desallotjament de l’arena i es desplegarà un dispositiu que impedisca accedir durant la nit.

Però, com la nit de Sant Joan és especial per als valencians i valencianes, des de la regidoria de Festes s’han programat dos concerts, amb aforament limitat, perquè el poble puga gaudir de la nit sense haver d’anar a la platja.

El primer concert serà a les 20:30h al parc de l’Estació, a càrrec de Jotajaybers, i seguidament, a les 22:30h, tindrà lloc el tribut a ‘El último de la Fila’ i a ‘Manolo Garcia’, al mateix parc. Els dos esdeveniments seran gratuïts.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *