foradia barnasants

La joventut d’Oliva continua amb les activitats a la mar

Aquesta programació està organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de la localitat, i està destinada a joves entre els 12 i 16 anys

Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva estan preparant una programació amb activitats perquè els joves entre els 12 i 16 puguen gaudir de la temporada d’estiu.

El dilluns 23 d’agost va tindre lloc la sessió d’expressió rítmica, moviment, percussió reciclada i percussió corporal a la platja de la Mitja Galta, amb Cento Carbó i Coop ideari. Aquesta activitat va tindre un gran èxit de participació, segons informen des de la regidoria, i per aquest motiu s’està pensant en una segona edició per al futur.

El dimecres 25 d’agost, el Casal Jove va organitzar el I Torneig del joc ‘Fallera Calavera’.

La pròxima activitat se celebrarà el divendres 27 d’agost, i serà el taller ‘A ritme de Prehistòria’, on es coneixerà quins eren els primers ritmes musicals i de moviment dels nostres avantpassats. En aquesta activitat poden participar també xiquets i xiquetes majors de 8 anys, i es durà a terme en horari de 10:30 a 12:30h.

Per a finalitzar el mes d’agost es faran les ‘Olimpíades Boges’, durant els dies 30 i 31 d’agost. Aquesta activitat, per a majors de 7 anys, vol fomentar el treball en equip, la participació i la cooperació, i el coneixement de l’entorn natural. Aquesta activitat es farà a la Platja de la Mitja Galta de 10:30 a 12:30h.

El Casal Jove informa que encara queden places per a inscriure’s, i la regidora d’aquesta àrea, Anna Mena, ha animat a “participar en aquestes activitats que hem treballat des del departament de Joventut i que volem que fomenten el treball en equip, l’esport, l’empatia i les ganes de passar-ho bé amb respecte, així com amb valors educatius i bones maneres”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *