foradia subscriutegrat

L’IES Andreu Sempere continua lluitant per a aconseguir la seua banda

Després de la campanya crowdfunding, el centre ha organitzat una subhasta amb una escultura de Rafael Amorós

L’IES Andreu Sempere d’Alcoi està lluitant per tal d’aconseguir un nou i ambiciós projecte artístic que siga enriquidor per a l’alumnat, i que a més implique el treball en equip o l’esforç, entre altres valors.

El cost total d’aquest projecte és de 33.000 euros, dels quals, 13.000 els ha posat el centre, però, per tal d’aconseguir més finançament, s’han dut a terme diferents accions, com per exemple la campanya de micromecenatge en la qual han participat 114 persones que han donat 6.230 euros. Encara que no era la quantitat que es marcava com a objectiu, el centre ha vist com bona part de la societat alcoiana s’ha implicat en el projecte i ha col·laborat.

Ara, per a continuar recaptant diners, l’IES Andreu Sempere ha anunciat una nova acció. “Fa uns dies Rafael Amorós, artista en residència 2019-2020 de l’IES Andreu Sempere, ens va regalar una escultura que anem a subhastar per a recaptar diners per a la Banda a l’Escola del centre” han explicat des de l’Andreu.

La peça pertany a la sèrie ‘Aparences’ realitzada en acer inoxidable i ferro en l’any 2015.

El preu d’eixida és de 200 euros, i aquells que estiguen interessats poden enviar les ofertes fins al dia 9 de juliol, adjuntant el nom i el telèfon de contacte, al correu bandaalescola@iesandreusempere.es

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *