foradia subscriutegrat

La Corporació Municipal lluitarà per un millor servei d’Urgències

En el pròxim Ple es farà una Declaració Institucional per part de tots els grups municipals

La Corporació Municipal que forma l’Ajuntament d’Alcoi presentarà durant el pròxim Ple del divendres 2 de juliol, una Declaració Institucional per a la millora del servei d’urgències de l’hospital d’Alcoi.

Durant aquesta setmana personal de l’Hospital Verge dels Lliris ha fet arribar a la Conselleria de Sanitat, mitjançant protestes, i també a la Gerència del Departament de Salut, que no hi ha personal necessari per a cobrir les vacants que es produeixen al servei d’urgències. I és que, pel que han estat informant, seran els metges especialistes els que hauran de reforçar aquest servei durant els mesos de juliol i agost, i això podria tenir com a conseqüència que els pacients siguen atesos per facultatius especialitzats en el seu camp, i no a l’atenció d’urgència.

Per aquests motius l’Ajuntament d’Alcoi instarà al Govern Valencià a què done una solució a aquest problema de contractació per a cobrir les necessitats del servei d’urgències del Verge dels Lliris, i a més, per garantir unes condicions laborals i de formació per a les persones treballadores i aconseguir d’aquesta forma, un servei òptim per als usuaris del servei.

En aquesta Declaració Institucional també es demanarà que les places vacants siguen cobertes com més prompte millor, i que la falta de facultatius al nostre hospital siga tractada de forma urgent per la conselleria.

Segons ha declarat l’alcalde alcoià, Toni Francés: “És una proposta de tota la corporació per a intentar que se solucione aquest problema i poder tindre el millor servei possible d’urgències, esperem que es cobrisquen com més prompte millor totes les places vacants pendents, és una qüestió prioritària”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *