lasarga

La ciutadania entre els 18 i 39 anys podrà adaptar la seua vacunació a les vacances

Segons ha indicat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, "la finalitat és facilitat a la ciutadania que puguen gaudir del seu període de vacances, i vacunar-los quan estiguen disponibles"

Des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa en la seua pàgina web una ‘Agenda Vacacional’ perquè els ciutadans de la Comunitat Valenciana puguen adaptar la vacunació de la Covid-19 depenent de les seues vacances d’estiu.

La consellera, Ana Barceló, ha explicat que: “la finalitat és facilitat a la ciutadania que puguen gaudir de les seues vacances i vacunar-los quan estiguen disponibles”.

Aquesta agenda va dirigida a les persones entre els 18 i els 39 anys que estan esperant la seua cita per a la primera dosi.

En aquest enllaç es pot accedir al formulari en el qual s’indicarà les setmanes que estaran fora, i per la qual cosa, no podran anar a vacunar-se. D’aquesta manera s’ajornarà la cita, respectant l’ordre de vacunació que s’està seguint al País Valencià, és a dir, per grups d’edat.

A més, des de la Conselleria també s’enviarà un SMS amb l’enllaç a la web per a les persones d’aquest grup d’edat que es preveu citar al llarg de l’estiu.

Barceló ha indicat que la finalitat és “planificar de forma eficient el procés de vacunació durant l’estiu, i així mantenir a bon ritme la immunització en la Comunitat Valenciana”.

La mesura va dirigida a les persones que estan pendents de la primera dosi de la vacuna, ja que les persones que estan pendents de la segona dosi ja tenen la seua citació, que es va realitzar en el moment que van posar-li la primera vacuna.

Recordem que els requisits per a indicar les vacances i modificar la data per a la vacuna és nàixer entre el 1982 i el 2003, no haver rebut cap dosi de la vacuna, i no tenir cap cita prevista de vacunació.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *