foradia subscriutegrat

10é Torneig Internacional d’Escacs Tabiya a Alcoi

A causa del protocol sanitari, no es permet la presència de públic, però tots els aficionats podran seguir les emocionants partides en directe per internet

El Diumenge 4 de juliol a partir de les 17 hores, el Club d’Escacs Tabiya Alcoi organitza el 10é Torneig Internacional d’Escacs. A l’Hotel Reconquesta d’Alcoi es podrà vorer la gran projecció del panorama dels escacs nacional i internacional.

Després de l’èxit de fa dos anys, amb un Torneig Tancat Magistral de Mestres valedor per a Norma o Titulació de Maestro, i un altre obert per a aficionats i forts jugadors de Club, aquest any a causa de la crisi sanitària que patim, només es realitzarà el Torneig Tancat Magistral de Mestres i forts jugadors, amb 10 participants”, afirmen des de el Club Tabiya. A més de l’al·licient que els jugadors que no són titulats podran mesurar les seues forces amb els Mestres, el torneig és valedor per a ELO FIDE BLITZ o Puntuació Internacional de Ritme Llampec, ja que cada jugador jugarà a 5 minuts més 3 segons d’increment per jugada”.

A causa del protocol sanitari, no es permet la presència de públic, els aficionats podran seguir les emocionants partides en directe per internet, a partir de les 17 hores de la tarda del Diumenge 4 de juliol, en la pàgina “https://chess24.com/es”, que és una de les millors pàgines de retransmissió en directe per internet.

Font: Redacció./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *