foradia ivace

Oliva fa homenatge als seus Moros i Cristians amb un concert de Música Festera

L'actuació estarà a càrrec de l'Associació Artístico-Musical d'Oliva i tindrà lloc el dia 11 de juliol a les 20h al Parc de l'Estació

La regidoria de Festes i la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, han preparat diferents actes per a commemorar les Festes de Moros i Cristians, ja que enguany tampoc se celebraran a causa de la pandèmia.

Dins dels actes organitzats està el tradicional concert de Música Festera, que any rere any du a terme la Banda Simfònica de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva el diumenge abans de la setmana festera.

L’actuació tindrà lloc el diumenge 11 de juliol a les 20h al Parc de l’Estació, i el públic assistent podrà gaudir d’un recorregut per la història de la música de Festa, amb obres que van des de 1916 fins a les més actuals, algunes d’elles amb gran importància.

Aquest esdeveniment serà gratuït, però els interessats en assistir hauran de registrar-se en aquest enllaç per tal de seguir amb el protocol de seguretat i el control d’aforament.

Yolanda Navarro, regidora de Festes, ha assegurat que: “s’han programat actes i esdeveniments per tal d’oferir a la ciutadania unes activitats segures, i commemorar aquesta festa tan arrelada al nostre municipi, i com no, comptar amb aquest concert de Música Festera que ens transporta a eixes nits màgiques, a l’olor de la pólvora i a les emocions de baixar l’avinguda de Loygorri”.

Per la seua part, el regidor de Cultura, Julio Llorca, ha afegit que: “és una manera d’apropar la festa a la gent, de la mà dels nostres músics que ens acompanyen en les desfilades I posen la banda sonora a aquesta festa”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *