foradia subscriutegrat

Conclou la 25 edició del Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes

L'esdeveniment, que s'ha celebrat en format híbrid, ha estat organitzat per AEIPRO i pel Campus d'Alcoi de la UPV, i han participat més de 170 professionals de 9 nacionalitats

Entre els dies 6 i 9 de juliol es va celebrar el 25é Congrés Internacional de Direcció i Enginyeria de Projectes. La valoració per part dels assistents i dels organitzadors, AEIPRO i pel Campus d’Alcoi de la UPV, i també gràcies a la col·laboració del Consell General de Col·legis Oficials d’Enginyers Industrials, l’Ajuntament d’Alcoi, la Càtedra ‘Alcoi ciutat del coneixement, Wellingtone, i les revistes ‘Sustainability’ i ‘Enerigies’, ha sigut molt positiva.

En aquest encontre han participat més de 170 professional de 9 nacionalitats diferents, de forma presencial o virtual, ja que ha sigut un encontre que s’ha dut a terme en les dos modalitats. Les nacionalitats han sigut: Korea, Islàndia, Regne Unit, Alemanya, Mèxic, Cuba, Espanya, Perú i Bolívia. Durant el congrés s’han celebrat 7 ponències plenàries, 2 taules redones, i 1 workshop.

María Socorro García, presidenta d’AEIPRO, ha anunciat que la pròxima edició serà a la Universitat Politècnica de Catalunya, i per la seua part, el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu, ha reconegut que: “aquest tipus de congressos fonamenten un dels objectius de la universitat: ser capaç de gestionar adequadament els recursos i projectar en ells accions de futur per a contribuir a la millora de la societat”.

En aquest congrés també ha estat present el nou regidor d’Innovació, Indústria, i Societat Digital de l’Ajuntament d’Alcoi, Jordi Segura, que ha indicat que Alcoi “aposta per la innovació, la digitalització i la modernització, sempre sota la premissa de l’eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental”.

José Pedro García Sabater, vicerector de Planificació, Oferta Acadèmica i Transformació Digital de la UPV, ha clausurat el congrés i ha afirmat que: “la història de la UPV no es pot entendre sense la història del Campus d’Alcoi, i sense entendre a la gent d’Alcoi”, i ha reconegut que: “la triple sostenibilitat en la qual vivim requereix canvis planificats i executats amb més mètode”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *