foradia subscriutegrat

Cobertes al 100% les places per al curs 21/22 al Campus d’Alcoi de la UPV

Tots els graus tenen alumnat en llista d'espera, i segons ha indicat el director del Campus, Pau Bernabeu, després de veure la resposta dels futurs universitaris per al pròxim curs, ha indicat que: "Hem sol·licitat a la Universitat que s'estudie la possibilitat d'acollir a més alumnes dels preestablerts"

Segons han informat el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, “la resposta excel·lent per part de l’alumnat ha copat al complet la preinscripció dels 6 graus i 2 dobles graus que es cursen al Campus”.

Tots els graus tenen alumnat en llista d’espera, però destaca especialment que hi ha 423 persones per al Grau en Enginyeria Informàtica, i 211 per al d’Enginyeria Mecànica.

Pel que fa a la nota de tall més alta, ha sigut per al grau en Enginyeria Química, amb un 9,942.

El director del centre, Pau Bernabeu, ha afirmat que se sent molt orgullós del treball del Campus d’Alcoi, i que és “un esforç que ha tingut recompensa”. També ha felicitat al Rectorat pel seu treball i ha indicat que: “Hem experimentat un important increment en el nombre d’alumnes preinscrits i també de la nota de tall, la qual cosa demostra que estem fent les coses bé. Les notes de tall oscil·len entre el 7,039 d’Enginyeria Elèctrica i el 9,94 d’Enginyeria Química”.

Durant les pròximes hores, l’alumnat que ja està dins del seu grau, rebrà un correu electrònic en el qual s’indicaran quan han de realitzar la matrícula de forma telemàtica.

Des del Campus d’Alcoi de la UPV han comunicat a València el seu desig d’acollir el nombre més gran d’alumnes possible, i per això, s’ha sol·licitat que s’amplie el nombre de places. Si es pot fer se sabrà el dimecres 21 de juliol.

Bernabeu ha traslladat a l’alumnat que està en llista d’espera que estiga pendent d’aquestes notícies que es comunicaran a través dels canals del Campus, entre elles, les xarxes socials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *