foradia mediambient

Arriba a la Capella la segona edició d’Encontres d’Art

La Capella serà l'encarregada d'acollir aquesta exposició, i a més, el dia 30 de setembre assistiran els artistes que participen per a parlar de la seua obra

En l’any 2017 la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins del Pla Incentiu del Patrimoni Artístic Valencià, va posar en marxa una línia d’adquisició d’obres d’art, que tenia un doble objectiu; per una part dinamitzar el mercat artístic contemporani, i per altra banda, reunir un conjunt d’obres representatives de l’estat de la creació artística del País Valencià.

Ara arriba a La Capella d’Alcoi la segona exposició dins d’aquest cicle, amb motiu de la Capitalitat Cultural Valenciana. En aquesta ocasió participaran tres artistes de la Comunitat Valenciana que exploren des de diferents perspectives l’espai que ens envolta i constitueix el nostre territori.

A més, el dijous 30 de setembre, a les 19h, tindrà lloc un nou ‘Encontre d’Art’ amb dos dels tres artistes d’aquesta exposició. Assistiran Olga Diego i Pau Pascual Galbis, i parlaran de la seua trajectòria i les seues obres. En aquest encontre faltarà Nelo Vinuesa.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *