foradia subscriutegrat

FEDAC insisteix en la necessitat dels cicles d’FP

Des de l'entitat alerten sobre els problemes que tenen les empreses per a trobar perfils professionals, i també a l'hora de formalitzar segurs a causa de les noves normatives

FEDAC, juntament amb altres entitats empresarials de la Comunitat Valenciana, i baix l’organització de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre, s’han reunit per a parlar de diferents aspectes que afecten els empresaris.

Un dels temes que es van tractar va ser la falta de perfils professionals i de formació professional a les àrees que més demanda té cada territori. Aquesta qüestió preocupa als representants empresarials, i com asseguren no és un fet aïllat sinó que “és un problema comú en tots els sectors i en tots els territoris”.

A més, en aquesta reunió es va parlar de la reunió que es va mantenir entre el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent i les entitats (COEVAL-FEDAC-IBIAE). L’objectiu d’aquest encontre va ser fer-li propostes per a poder incloure-les als pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2023.

En la reunió amb Climent, un dels temes que es va posar damunt de la taula va ser l’ampliació de les ajudes que la Conselleria ofereix a les associacions comarcals i intersectorials, la posada en marxa dels Agents de Proximitat en aquestes entitats que puga servir com a punt de connexió directa entre aquestes i l’administració autonòmica, o la creació d’una línia d’ajudes que permeta a les empreses renovar les seues pòlisses de segurs, ja que hi ha problemes davant les exigències de les noves normatives.

Gràcies a l’èxit d’aquest encontre realitzar en Ibi, entre Clients i Proveïdors de la Comunitat Valenciana, la intenció és dur a terme una nova reunió, que tindrà lloc a febrer en La Safor, per a la qual, també s’ha demanat una ajuda econòmica per part de la Conselleria.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *