lasarga

L’agost d’Oliva tindrà com a protagonista la cinquena edició de ‘Música a la mar’

La regidoria de Cultura, Música i Biblioteques, ha preparat aquesta edició amb una planificació d'actuacions que es duran a terme durant el mes d'agost en diferents escenaris com el carrer de Nàpols, l'Església de la Platja, la Mitja Galta i la plaça d'Europa

Julio Llorca, regidor de Cultura, Música i Biblioteques, ha anunciat que s’ha preparat la cinquena edició del cicle ‘Música a la mar’, amb actuacions en diferents punts de la localitat, que seran el carrer de Nàpols, l’Església de la Platja, la Mitja Galta i la plaça d’Europa.

Els espectacles seran gratuïts i s’iniciaran el dissabte 31 de juliol a les 20:30h, amb l’actuació de Las Víctimas Civiles, al carrer Nàpols. Seguidament, el diumenge 8 d’agost, de la mà de la Coral Santa Cecília d’Oliva, hi haurà un nou concert a l’Esglèsia de la platja a les 20h.

Per als dies 13 i 14 d’agost, a les 20:30h els dos dies, tindran lloc les actuacions de l’Associació Artístico-Musical d’Oliva, amb una gran representació de bandes sonores de cinema, i del grup de rock alacantí Las Infrarrojas.

El divendres 20 d’agost serà el torn de Mossén Bramit Morera i Els Morts, i a l’endemà serà el torn de MEGÒC, Modern Espai Gospel Cor. Per a tancar aquest cap de setmana, la Plaça d’Europa acollirà el cicle del Grup de danses Raval i Vila, que comptaran amb l’acompanyament musical de la Colla Sarabanda.

Dins d’aquesta programació musical i cultural cal destacar les bandes i associacions locals participants i la creació de l’etiqueta Rock’n’rOliva per ressaltar els tres grups de rock que marcaran l’estil musical i faran gaudir d’un bon espectacle entretingut i cridaner i faran ballar asseguts en els seients. Els concerts que estan dins d’aquesta etiqueta són Las Víctimas Civiles, Las Infrarrojas, i Mossén Bramit Morera i Els Morts.

Julio Llorca, ha assegurat que “s’ha preparat per tal d’animar un poc l’estiu amb bona música dins de les activitats permeses amb totes les mesures i poder gaudir de la cultura segura”. A més, ha afegit que l’horari dels concerts “està pensat perquè acaben a l’hora de sopar per donar també un poc de vida a l’hostaleria de la platja d’Oliva”.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *