foradia subscriutegrat

El Ballet de Virginia Bolufer presenta la seua participació en la Fira Modernista

Durant el cap de setmana del 25 i 26 de setembre les ballarines realitzaran un total de tres actuacions per tal d'ambientar i animar aquest esdeveniment

Encara falten dos mesos per a poder gaudir novament d’una Fira Modernista a Alcoi, i les entitats estan preparant-se per a dur a terme diferents activitats. Ara ha sigut el torn de presentar com serà la participació del Ballet de Virginia Bolufer en aquest esdeveniment.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, ha agraït al cos de ball per tornar a participar, ja que des del primer any les ballarines “boluferes” han estat presents en aquesta festa.

Per la seua part, Virginia Bolufer, ha agraït a l’Ajuntament que compte amb elles per a donar el toc de dansa de la fira.

Pel que fa a les activitats que es duran a terme, són un total de tres actuacions. El dissabte 25 de setembre, a la Glorieta es faran dos sessions de l’espectacle preparat per a l’ocasió ‘Els fantasmes de Houdini’, que està bassat en l’obsesió que aquest escapista tenia pels fantasmes i esperits.

La següent actuació serà el diumenge 26 de setembre, al Teatre Calderón. I és que, el cos de ball participarà en el concert organitzat per l’Associació Alcoi Modernista. En total el ballet farà dos interpretacions, una d’elles serà amb la música ‘Sevilla’ d’Albéniz, amb un ball de dansa espanyola, i l’altra és una sorpresa, però que segons ha avançat la coreògrafa, serà un ball molt divertit.

Bolufer ha agraït també a l’Associació Alcoi Modernista que compten amb elles i ha explicat que enguany, per motius sanitaris, no es podrà fer el tradicional ball al Café dels Samarites.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *