foradia subscriutegrat

Ruta especial al cementeri d’Alcoi per a la Fira Modernista

Aquesta ruta està organitzada pel CAEHA, el Grup de Danses Sant Jordi, i enguany com a novetat els acompanyaran també l'Associació Cultural Samarites

Encara que és un any diferent, continuen presentant-se activitats per la setmana de la Fira Modernista, una quarta edició marcada per les mesures sanitàries, però que tindrà una gran programació.

En aquesta ocasió ha sigut el torn de presentar la ruta guiada pel cementeri d’Alcoi, que té com a títol ‘La ruta de les animetes’.

El CAEHA i el Grup de Danses Sant Jordi ja han oferit aquest tipus d’activitat en altres edicions de la Fira, però enguany, com a novetat, se suma la col·laboració de l’Associació Cultural Samarites.

Com ha explicat la presidenta del CAEHA, Elisa Beneyto, com enguany la setmana Modernista té una temàtica més global i simpàtica, durant la visita al cementeri s’aniran sumant personatges, les animetes, que donaran coneixements sobre el cementeri, i sobre la ciutat d’Alcoi.

Els encarregats de representar a aquests personatges seran els Samarites, que se senten il·lusionats per poder participar en aquesta activitat.

Per la seua part, el Grup de Danses Sant Jordi, oferiran una sèrie de balls de vetlatori en finalitzar la ruta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *