foradia cdturisme

Amàlia Garrigós conduirà el magazín radiofònic d’À Punt ‘Les cinc llunes’

Els oients podran fer un viatge sonor per les arts escèniques (teatre, cine, circ, música i dansa), i s'emetrà durant el mes d'agost de dilluns a divendres

A partir del dilluns 2 d’agost la ràdio d’À Punt estrena un nou magazín cultural, ‘Les cinc llunes’ que vol que els oients viatgen a través de sons pel món del teatre, cine, circ, música i dansa. Aquesta proposta està dirigida i presentada per la periodista alcoiana Amàlia Garrigós.

Aquest espai cultural s’emetrà durant el mes d’agost de dilluns a divendres de 20 a 21h.

Segons s’ha explicat des de l’emissora “A l’escenari de Les cinc llunes sonarà en viu música antiga, clàssica, lírica, de cambra, d’arrel, i improvisada. Es difondrà cultura radiada des de l’interior dels teatres en les classes de dansa, els entrenaments de l’Espai del Circ o el rerefons de la creació cinematogràfica“.

En aquest programa es donarà protagonisme al so radiofònic experimental de la mà de la investigadora i artista radiofònica Laura Romero Valldecabres, i del conegut fonografista Edu Comelles, que submergirà a l’audiència en paisatges sonors.

Aquesta producció d’À Punt Mèdia comptarà amb col·laboradors com l’actriu Pilar Almeria, que investigarà la història del teatre valencià; el director d’orquestra Hilari Garcia i el pianista Antonio Galera, que explicaran la vida i l’obra de compositors i compositores valencianes; la presidenta de l’Associació Professional de Circ a la Comunitat Valenciana, Maria Colomer, que donarà veu al circ valencià del segle XXI, que fusiona dansa, música, poesia i teatre; també estaran presents els responsables dels departaments de La Filmoteca i el seu director, José Luís Moreno, que donarà a conéixer obres de cineastes valencians de tots els temps; la pedagoga Cristina Cubells, que mostrarà nous encreuaments, convergències i divergències entre música, filosofia, i pedagogia; el musicòleg Jerahy Garcia i l’expert Josep Vicent Frechina, que parlaran sobre música tradicional, i finalment, l’encarregada de fer una retrospectiva del jazz valencià serà la periodista Marta Ramón.

A més de poder escoltar el programa en la ràdio, també es podrà escoltar i veure en la web del magazín que està disponible en aquest enllaç 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *