lasarga

‘Viu l’Estiu’ continua amb una àmplia programació

En el cap de setmana del 23 i 24 de juliol s'han dut a terme diferents actuacions, però per al mes d'agost continuaran els concerts, exposicions, però sobretot, molt de cinema a l'aire lliure

La programació d’activitats de ‘Viu l’Estiu’ està oferint una gran diversitat d’activitats perquè la gent que passa l’estiu a Alcoi puga gaudir d’un oci cultural segur. Entre les últimes activitats que s’han realitzat durant el cap de setmana del 23 i 24 de juliol han estat l’actuació de teatre al carrer oferit per la companya (R)MINDS, que va actuar a la plaça Ramón y Cajal, o el concert de jazz i fusió flamenc que va dur-se a terme el dissabte 24 de juliol al pati de l’IVAM CADA a càrrec del grup Cositas Buenas.

Per a finalitzar el mes de juliol, Neus Ferri xafarà l’escenari del Saló IVAM CADA, amb un concert molt especial, que es podrà gaudir de manera presencial i virtual.

‘Viu l’Estiu’ no acaba en juliol, ja que per al mes d’agost hi ha una àmplia programació, en la qual predomina, una gran oferta de pel·lícules a l’aire lliure. A més, també està el concert de Josep per al dia 29 d’agost que tindrà lloc a l’Amfiteatre Amando Blanquer.

Però, per a donar encara més oportunitats per a gaudir de la cultura, durant tot l’estiu es podran visitar diferents exposicions com ‘Som Artistes’, que és un enfocament socioeducatiu d’Antoni Miró; ‘De l’exili i la lluita’, ‘Temps d’Art’ de Pep Cantó, Jaume Cremades i Andreu Alcaraz, ‘Paisatges quotidians’ d’Agustín Serisuelo, Damià Jordà i Vicente Tirado del Olmo, i també, a l’IVAM CADA Alcoi ‘Cronografias’, ‘Escultura Infinita’, o ‘Vigreyos: Apologia de la Ceràmica’.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *