lasarga

Els xiquets i xiquetes també gaudiran d’activitats a la Fira Modernista

El president de l'Associació Comarcal d'Empresaris de Comerç d'Alcoi (ACECA), ha anunciat les dos activitats que realitzaran des de l'entitat

Quan encara falten quasi dos mesos per a tornar a viure al segle XIX durant una setmana gràcies a la Fira Modernista, les entitats i associacions continuen presentant les seues propostes d’activitats perquè tot el món puga gaudir d’aquest esdeveniment, encara que siga de forma adaptada a la pandèmia.

En aquest cas ha sigut el torn de Rafael Pérez, president de l’Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç d’Alcoi (ACECA), que ha presentat dos activitats que estaran orientades als alcoians i alcoianes de menys edat.

Des d’ACECA han organitzat llocs infantils de l’època Modernista que es realitzaran al Carrer Sant Llorenç. En aquestes activitats hi haurà monitors i vigilància perquè així també els pares i mares puguen gaudir i menejar-se lliurement pel centre i poder fer altres activitats.

A més ha anunciat que s’està valorant l’opció de fer actuacions al carrer, també dirigides a xiquets i xiquetes, com per exemple contacontes, o màgia, i que siguen itinerants, és a dir, poder realitzar-les a diferents punts d’Alcoi.

Rafael Pérez ha destacat que encara que està sent un moment difícil per al sector, hi ha moltes ganes per participar en la Fira Modernista, i que de segur que aquest esforç valdrà la pena.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *