foradia subscriutegrat

El sector turístic alcoià tindrà ajudes per un valor de 75.840 euros

Aquestes subvencions seran per a hotels, allotjaments rurals, empreses de lloguer turístic, agències de viatges i guies turístics de la localitat, i l'objectiu és pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat sol·licitar a la Diputació d’Alacant els 75.840 euros que s’han assignat al consistori alcoià dins del programa TEN 2021, que té com a objectiu ajudar a autònoms, pimes i micropimes del sector turístic a superar l’impacte econòmic que ha significat la pandèmia.

Els hotels de més de 100 places podran optar a una ajuda de fins a 10.000 euros; els de menys d’un centenar de places podran aconseguir fins a 4.000 euros, i els allotjaments rurals i empreses de lloguer turístic obtindran una ajuda de fins a 2.500 euros. Pel que fa a les agències de viatges i guies turístiques podran aconseguir ajudes de fins a 1.500 euros.

Lorena Zamorano, regidora de Turisme, ha explicat que: “el sector turístic d’Alcoi ha fet un important esforç per a suportar les dures conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària. Des del consistori, volem contribuir a la seua recuperació i considerem que aquestes ajudes poden ajudar a pal·liar eixos efectes negatius i donar un impuls a eixa millora”.

Encara no estan publicades les bases per a les subvencions, però el consistori confia en el fet que estiguen preparades en el mes de setembre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *