foradia ivace

El Muboma estarà present en la Fira Modernista d’Alcoi

La participació del Museu de Bombers de la província proposa diferents activitats cada any per a tots els públics

La Fira Modernista d’Alcoi ja està més a prop. La cita, que se celebrarà el pròxim mes de setembre, va descobrint al públic tot allò que acollirà al llarg de la setmana. Ara, des de la Regidoria de Turisme anuncien la participació del Muboma amb diferents activitats, tal com realitzen tots els anys.

La coordinadora del Museu de Bombers de la província d’Alacant, Elena Méndez, explica que l’evolució d’aquesta professió també està lligada a l’esdeveniment de principis de segle, també per l’edifici on s’allotja la institució. Així doncs, les activitats començaran el dia 11, amb una jornada de portes obertes del museu, on en el seu moment estava la fàbrica de tacos. Per això mateix, l’activitat gratuïta està dirigida a tota la família amb tallers de gravats.

Pel que fa a la Setmana Modernista, s’oferirà una visita teatralitzada als centres educatius i que es repetirà el diumenge 25 per a tot el públic. A més, el Muboma també estarà present a la Glorieta per a donar a conéixer la seua història.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *