foradia ivace

Adjudicat el Pla Municipal d’Accessibilitat d’Oliva

Aquest pla inclou el diagnòstic, el disseny de solucions i la planificació de mesures per a la millora de l'accessibilitat, i a més, es comptarà amb la participació de la ciutadania

Yolanda Balaguer, regidora de Benestar Social, està treballant des de fa mesos en un Pla d’Accessibilitat Universal per a la ciutat, amb l’objectiu de garantir els drets de les persones amb mobilitat reduïda i facilitat el seu desplaçament pel municipi.

El pla serà un instrument que identifique i propose solucions a les barreres arquitectòniques en els diferents àmbits de la població, ja siga en la via pública, com als edificis municipals, o els transports públics, i estableix un programa per a la seua progressiva eliminació amb l’objectiu d’assolir que el municipi siga plenament accessible, d’una manera racional i planificada.

Balaguer ha assegurat que la redacció del pla comptarà amb la participació pública “per tal de recollir les opinions i propostes de millora dels veïns i veïnes d’Oliva, i a més, presentar-los l’estudi de situació del municipi”.

Quan estiga redactat el document, i es coneguen quines són les actuacions que s’han de realitzar, amb la col·laboració de la regidoria de Vies Públiques que dirigeix Miquel Domènech, es farà una primera actuació en el nucli urbà de la platja. Els diners per a aquesta actuació, 50.000 euros, eixiran de la bateria d’inversions aprovades en el plenari.

Font: Redacció./


upvalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *