foradia subscriutegrat

Quatre dels set concerts de la Fira d’Agost han penjat el cartell de ‘no hi ha entrades’

Amaral, la Nit Jove, Lola Índigo i Coque Malla han sigut els artistes que han omplit els aforaments, que actualment és de 2.000 persones

El camp municipal de futbol de la Murta ha sigut el recinte que ha acollit els concerts de la Fira d’Agost de Xàtiva, ja que oferia un aforament per a 2.000 persones, complint la normativa de la Generalitat Valenciana en matèria de seguretat sanitària contra la Covid-19.

El balanç d’assistència ha sigut positiu, ja que els concerts d’Amaral; Maluks, Oques Grasses i la Fúmiga (grups que van actuar al cartell de la Nit Jove); Lola Índigo i Coque Malla, van penjar el cartell de ‘no hi ha entrades’.

L’espectacle de dansa aèria ‘Sylphes’ de la companyia Aerial Strada, amb el fil conductor de ‘Les quatre estacions’ de Vivaldi, i el directe del músic Miguel López mora, van comptar amb una assistència de 1.641 persones. Aquest espectacle va ser la fi de festa de la cerimònia d’inauguració de la Fira d’Agost 2021.

En aquesta programació també va estar present Miguel Ríos, que va estar acompanyat a l’escenari per la banda The Black Betty Trio. En aquesta ocasió van ser 1.150 els espectadors i espectadores que van gaudir de l’actuació del veterà rocker.

Finalment, el doble cartell del concert del dia 16 d’agost, amb el cantant Xoel López i el grup de rock Los Zigarros van obtenir una assistència de 900 persones.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *