foradia pressupostparticipatiualcoi

La música serà novetat a la desfilada de la Fira Modernista

En la vesprada del 22 de setembre, després del Pregó a la plaça d'Espanya, tindrà lloc la cercavila pels carrers del centre de la ciutat. En aquest acte s'estrenarà la peça composta ex professo pel compositor Jordi Monllor

El divendres 22 de setembre de vesprada tindrà lloc un dels actes multitudinaris de la Fira Modernista, la desfilada que es realitza després del pregó a la plaça d’Espanya. En últim lloc d’aquesta desfilada sempre trobem la música, i enguany serà una de les principals novetats d’aquest acte, ja que s’estrenarà una peça musical creada ex professo per a l’ocasió, i que interpretarà l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi.

Jordi Monllor s’ha encarregat de crear ‘Crida, Música de Cerimònia’, que, encara que la va compondre l’any anterior per a dolçaina, enguany l’ha adaptat per a banda. Concretament, l’autor expressa que ells va adaptar una melodia que li va proposar Javi Nebot, membre del Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta, del qual Monllor és el director, ja que van veure que no hi havia cap peça en el repertori de dolçaina que fora apta per als actes de la Fira Modernista.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *