foradia pressupostparticipatiualcoi

Millores al parc infantil de Vistahermosa d’Oliva

Es treballarà en les seues instal·lacions per a poder oferir noves oportunitats d'espai i oci al veïnat

L’Ajuntament d’Oliva ja ha firmat l’acte de planteig per a poder iniciar les obres de reforma al parc de la plaça de Vistahermosa, al barri del Pinet. En l’acte ha estat present la vicealcaldessa i responsable de l’àrea de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell, l’arquitecte del projecte David Ortiz, el tècnic municipal responsable de la supervisió de l’actuació urbanística proposada i l’empresa adjudicatària de les obres.

Durant aquesta firma, s’ha aprofitat l’ocasió per a presentar al veïnat i a representants comercials aquest projecte de reforma integral del parc infantil.

Ana Morell ha manifestat “la il·lusió que ens fa, com administració recuperar aquest espai per a les famílies, veïns i veïnes, xiquetes i xiquets de la ciutat, i del barri del Pinet on puguen jugar, compartir moments i gaudir d’una de les zones amb més encant de la ciutat, però que com la resta d’Oliva, necessita inversions i manteniment”.

Per la seua part, l’arquitecte que dirigirà l’obra ha explicat que: “Hem fet un sanejament de la zona del parc existent aprofitat els elements que teníem, com la vegetació i les construccions que actualment ocupen la plaça com són la torre elèctrica i una circumferència de 7 metres de diàmetre que alberga la zona de jocs. Hem previst una millora de la pavimentació i una delimitació de les zones infantils que augmentaran el valor paisatgístic i urbà d’aquest espai que pel pas del temps, entre altres factors estava molt degradat”.

El president de l’Associació de veïns i veïnes del barri del Pinet, Lorenzo Jordà, i que ha assistit a la presentació, ha valorat “molt positivament que es facen aquestes actuacions en el barri perquè la gent puga gaudir de llocs bonics de la ciutat, perquè no es perden i puguem continuar tenint espais on les famílies, els xiquets i les xiquetes tinguen lloc on poder jugar de forma segura i li agraïm a la regidora Morell que no s’oblide del nostre barri”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *