lasarga

L’anellament d’aus, l’activitat perfecta per a les famílies

Des del Parc Natural de la Font Roja han preparat aquesta activitat per al dissabte 18 de setembre de 9 del matí a 12 del migdia

Des del Parc Natural de la Font Roja conviden a les famílies a col·laborar en l’activitat d’anellament científic d’aus i identificació de les diferents espècies d’aus del Parc Natural del Carrascal de la Font Roja.
Aquesta sessió està previst que se celebre el dissabte 18 de setembre des de les 9 del matí fins a les 12 del migdia, i començarà al centre de visitants de la Font Roja.

L’organització recomana portar roba i calçat adequat per al camp, esmorzar, I càmera de fotos, i a més, indiquen que la dificultat del recorregut és baixa, per la qual cosa, és una activitat perfecta per a fer-la en família i amb xiquets. També recorden que l’ús de la mascareta serà obligatori i que s’haurà de mantenir en tot moment la distància de seguretat.

Les places són limitades, aleshores, s’haurà de fer reserva a través del correu parque_fontroja@gva.es o cridant al telèfon 96 533 76 20.

Font: Redacció./


firamodernistaalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *